>   > 
RS7778FHCBC/EF

Samsung RS7778FHCBC NoFrost SBS jääkaappipakastin

11.99€
Bonus

Samsung RS7778FHCBC NoFrost SBS jääkaappipakastin

 • Vesi ja jääkone ovessa
 • LED-näyttö
 • Minibaari - luukku
Lue lisää
A++
Ovelle-paketti
2 - 5 apv 59.90 €
 • 1 2 3 4 5

 • Arvostele ja kommentoi
 • Tuotevertailuun
 • Tuotekuvaus
 • Tekniset tiedot
 • Lisävarusteet
 • Kommentti
 • Ostotiedot
 • Energiamerkintä

Enemmän jäätä – ja tilaa – Clear View -jääpalakoneella

 

Suoraan oveen sijoitettu Clear View -jääpalakone vapauttaa arvokasta tilaa pakastimessa, mutta siihen mahtuu jopa 2 kg jääpaloja. Tämä vapauttaa käyttöösi kaksi ylimääräistä hyllyä, joten voit säilyttää litroittain jäätelöä, pakasteaterioita ja jättikokoisia vohvelilaatikoita. Jääpalakoneessa on myös läpinäkyvä lokero, joten näet kuinka paljon jääpaloja on käytettävissäsi.

 

Helposti avattavat ovet myös kaikkein nuorimmille herkuttelijoille

 

Kuvittele jääkaapin vedin, joka avartaa keittiötäsi. EZ-vedin ei nouse oven pinnan yläpuolelle, vaan se on upotettu oveen, mikä lisää tyylikkyyttä. Lisäksi älykkäästi muotoiltu vedin mahdollistaa oven avaamisen käytännössä yhdellä kosketuksella. Tarvitaan vain yksi sormi ja erittäin vähän voimaa.

 

Uutta valoa eri tavoille säästää energiaa ja tilaa

 

Pystysuuntainen LED-valo on sijoitettu sisätilan takaseinään yläreunan sijaan, joten korkeille esineille on enemmän tilaa. Siitä myös säteilee vähemmän lämpöä kuin tavallisista lampuista, joten jääkaappi pitää elintarvikkeet viileinä vähemmällä vaivalla. Tämä energiaa säästävä lamppu on erittäin kirkas, joten pystyt erottamaan rypälehyytelön mansikkahillosta välittömästi myös alahyllyllä.

 

Tiedot ja toiminnot kätesi ulottuvilla

 

Näet, mitä jääkaapin sisällä tapahtuu ovea avaamatta. Ulkoinen LED-näyttö hohtaa miellyttävän sinisenä ja näyttää uuden H-sarjan kylmälaitteen kumpaankin puolen sisälämpötilat. Se ilmoittaa myös, milloin suodatin pitää vaihtaa. Annostele vettä ja jääpaloja koskettamalla näyttöä tai aseta jääkaappi lomatilaan, kun lähdet lomalle. CoolSelect Zone™ on Samsungin jääkaappi jääkaapissa -toiminto, jonka hallinta on helppoa. Voit muuttaa asetuksia yhdellä kosketuksella.

 

Yksinkertaista tyylikkyyttä

 

Kuten kuka tahansa huippukokki sanoisi, erityisesti keittiössä on kyse esillepanosta. Uuden H-sarjan jääkaapin nykyaikainen tyylikkyys inspiroi kokkaamaan upeita ja herkullisia aterioita. Tyylikäs muotoilu, jota korostetaan kaarevilla linjoilla ja kiiltävällä viimeistelyllä, antaa ensiluokkaisen vaikutelman, joka täydentää ja parantaa entisestään keittiön sisustusta. Jos keittiö ei ole jo ollut kotisi suosituin paikka juhlien aikaan, nyt se on sitä.

 

Minibaari


Ota virvoitusjuomapullo minibaarista avaamatta jääkaapin ovea ja päästämättä viileää ilmaa ulos. Tämä auttaa säästämään energiaa ja helpottaa lempijuomien ottamista kaapista. Yhdellä kosketuksella avautuva ovi toimii myös hyllynä, kun kaadat itsellesi juomaa.

 

Multi Flow -toiminto


Multi Flow toimii joka tasolla – jokaisella hyllyllä on pieniä suuttimia – säilyttääkseen tasaisen lämpötilan koko jääkaapissa, erityisesti oven avaamisen jälkeen. Jokaisen lokeron jokaisen osan jäähdyttäminen samanaikaisesti auttaa elintarvikkeita säilymään tuoreina kauemmin.

 

Iso laatikko


Suuret vetolaatikot ovat isompia kuin aiemmissa malleissa. Niihin mahtuu sekä melonit että salaattikerät ja tilaa on vielä suurelle paprikavalikoimallekin. Varastoi jääkaappiin hedelmiä ja vihanneksia. Avattavat kannet auttavat säilyttämään tuoreuden ja helpottavat käyttöä.