>   > 
045496526733

Ultimate NES Remix, Nintendo 3DS-peli

0.32€
Bonus

Ultimate NES Remix, Nintendo 3DS-peli

Testaa taitosi ja nopeutesi yli 250 kentässä, jotka perustuvat klassisiin NES-peleihin. Ultimate NES Remix on retroa parhaimmillaan. Pelaa retro-haasteita missä tahansa oletkin Ultimate NES Remix -pelissä Nintendo 3DS:llä ja 2DS:llä!

Selvitä yli 250 pientä 8-bittistä haastetta, jotka perustuvat 16 NES-pelin klassisiin hetkiin, mukaan lukien Super Mario Bros., Punch-Out!!, The Legend of Zelda, Metroid, ja monia muita!

Ansaitse tähtiä, joilla voit avata lisää haasteita voittamalla NES-kenttiä, ja osoita sitten olevasi retro-mestari Remix-kentissä, jotka heittävät sääntökirjan ulos ikkunasta - koe tunnetut klassikkopelit täysin uudella tavalla. Mitä tahansa voi tapahtua näissä erikoiskentissä: hahmot esiintyvät peleissä, jotka eivät ole heidän omia, ruudut kääntyvät ylösalaisin ja värit vaihtuvat ympärillä!

Tarkista pistetaulukot jokaisen selvitetyn kentän jälkeen ja vertaile tuloksiasi ystäviesi ja muiden pelaajien kanssa – voit myös katsoa videoita muiden pelaajien suorituksista. Jos haluat todella testata taitosi, kokeile kolmea haastetta peräkkäin ja yritä tehdä uusi ennätys Championship-pelitilassa ja lataa tuloksesi verkossa olevaan pistetaulukkoon nähdäksesi miten pärjäät!


Ovelle-paketti
2 - 5 apv 11.90 €
Toimitus Postin noutopisteeseen
2 - 5 apv 6.50 €
Toimitus SmartPost pakettiautomaattiin
2 - 5 apv 6.50 €
  • 1 2 3 4 5

  • Arvostele ja kommentoi
  • Tuotevertailuun
  • Tekniset tiedot
  • Kommentti
  • Ostotiedot
  • Linkit
Pelin ominaisuudet
pelityyppi: seikkailu
pelin kieli: englanti
pelaajien määrä: 1
julkaisupäivä: 05.12.2014
PEGI ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
pääpeli: Kyllä
laajennuspaketti: Ei
verkkopelaaminen: Ei
Yleiset parametrit
alusta: 3DS
julkaisija: Nintendo

Code Name: S.T.E.A.M. 3DS peli

Code Name: S.T.E.A.M. 3DS peli

045496527891